Sara skapar

Under de senaste åren har Sara varvat sin egen artistkarriär med att själv producera och skapa i olika former. Genom sitt egna företag Sara Englund Production AB, –Sproduction skapar och sätter hon ihop allt från middagsunderhållning för företag till större produktioner och jubileumsföreställningar.

Några jobb att nämna är Barnkonventionensdag i Gavlerinken Arena 2018. Tillsammans med Brynäs IF/En bra start och UNICEF bjöds över 2000 barn in för att fira och lyfta barns rättigheter. Sara var producent, konstnärligt ansvarig: manus, regi och produktion samt konferencier och artist.

2017 producerade och skapade Sara en hyllningsföreställning för Gävle Energi 125 år på Gävle Konserthus. 6 artister och dansare, band och en 50 manna kör fanns på scen och under dryga timmen fick man följa Gävle Energis resa från 1892-Nu, med musik, sång, dans och egenskrivna låtar.

”Sara Englund har förmågan att lyssna in detaljer och omsätta dom till en upplevelse och en helhet. Jag kan starkt rekommendera Sara som projektledare och producent om ni har behov av att skapa en unik och glädjefylld upplevelse som blir ett positivt minne för era anställda.”-Malin Eriksson, Marknadschef, Gävle Energi

Sara har ett brett kontaktnät i allt från artister, dansare, koreografer till dekor, ljud och ljus och samarbetar och sätter ihop den konstellation som passar för just ert tillfälle.

Kontakta Sara för mer information så ni tillsammans kan titta på ett upplägg utifrån era förutsättningar och önskningar.

Några tidigare uppdragsgivare:

Brynäs IF/En bra Start
Gävle Energi
Sandvik
Moelven
Donald Davies & partners
Scandic